Viktig melding!
Vi utfører for tiden omfattende vedlikehold som forberedelse til den nye nettstedet. I løpet av denne perioden kan du støte på følgende problemer:
- Bilder vises ikke
- Koblinger som er ødelagte eller fører til manglende sider
- Innhold som ikke vises riktig
- Utdatert eller feilaktig informasjon
- Funksjonelle elementer (som skjemaer eller knapper) fungerer ikke
- Feil eller uventet oppførsel
- Navigasjonsproblemer eller ødelagte menyer
Hvis du opplever noen av disse eller andre problemer, kan du gi oss beskjed ved å sende en e-post til teknisk@efferus.no . Tilbakemeldingene dine er uvurderlige for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Takk for din tålmodighet og forståelse.
Sisselrot - Polypodium vulgare
Tegnforklaring til tabellen finner du ved å klikke på tegnet.
Eviggrønn bregne som blir ca 30 cm høy og vid. Sprer seg via jordstengler. Roten til sisselrot er lang og tynn, og ikke vanskelig å grave opp. Roten er spiselig og har en svært søt smak som minner om lakris. Ble i Norge mye brukt som en erstatning for godteri, også blant samene. Den bør spises på våren eller tidlig på sommeren, da smaker den best.
Formering av sisselrot
: Lett: Noe vanskelig
: Svært vanskelig
Sporer :
Deling : Tuedeles med best hell på våren, men kan gjøres året rundt.